Bedrijfsgeschiedenis

Ruim 38 jaar geleden was ik, Martin Sterckx, werkzaam in de bouw. Ik heb mezelf daar opgewerkt  tot ploegbaas en na een tijdje tot werfleider. Ik heb mezelf verder ontwikkelend om elke techniek die ik tegenkwam de baas te zijn.
Toch bleef er steeds dat verlangen naar meer…
Zo besliste ik dan ook om in
1990 de stap te zetten en zelfstandig te worden.
In het begin was dat voornamelijk in de bouw en renovatie. Ook toen deed ik al regelmatig zwembaden bij. Omdat er meer en meer vraag naar was, werd door de mooie reputatie die reeds een feit was, besloten zich meer hierop te richten. Ik stapte dan ook
volledig over op zwembaden en alles hier rond in 1998. Voornamelijk totaalprojecten werden toen gerealiseerd, met vaak de bouw van een poolhouse, zwembad en de complete inrichting en aanleg van de tuin. Toen nog onder de naam AWS pools en garden.

In die begin periode was er in België nog geen sprake van leveranciers en kwam alles van buiten onze landgrenzen. In de jaren die hierop volgde kwamen er meerdere groothandels deze kant op, deze heb ik dan ook van in den beginne gekend. Ik heb met mijn vaste leveranciers dan ook een lange band van vertrouwen. Hierdoor kan ik rekenen op zeer goede leveringsvoorwaarden en ondersteuning.
Mijn zoon, Tom Sterckx, is reeds jaren gefascineerd door de werkzaamheden van mij en ging dan ook al geruime tijd mee naar diverse werven, al als kleine jongen. Sedert 2011 zit hij nu volledig mee in de zaak waardoor ook de opvolging een verzekerd feit is zodat het bestaan van AWS nog vele jaren blijft. Wat natuurlijk onze klanten ten goede komt.

Lange tijd deden we projecten doorheen heel België, maar gezien het feit dat we bij AWS pools de na-service hoog in het vaandel dragen, heeft hierin een kleine verandering plaatsgevonden. We zijn korter bij onze thuisbasis te Meerhout voornamelijk actief geworden. Weliswaar nog steeds hebben we een groot actieradius waarin we als AWS actief zijn, maar met de zekerheid dat ook de na-service vlot kan en zal verlopen.

Tot op het heden draagt AWS kwaliteit hoog in het vaandel in de loop van de voorbije 23 jaar is er dan ook veel veranderd en bijgeschoold om op deze manier altijd de nieuwste technieken meester te zijn en op deze manier kwaliteit te kunnen waarborgen.

Ik ben al die jaren meewerkende patroon geweest en zal dit ook blijven doen.
U kan bij AWS pools terecht voor onder andere : een compleet gebouwd zwembad, zelfbouw met ondersteuning en alles wat met zwembaden te maken heeft van klein materiaal tot grote ingrepen.

Zeer bekwaam in onderhoud, herstellingen en renovatie van zwembaden zodat u ook met niet AWS baden met problemen bij AWS terecht kan.

 

De tuin is niet meer een hoofdbezigheid van AWS maar indien u dit wenst kan alles besproken worden, hierin is zeker de nodige ervaring en “know how” beschikbaar bij ons.

 

Wij, bij AWS pools

staan reeds vele jaren garant voor uw droom!


Zaakvoerder

Zaakvoerder AWS Pools Sterckx Martin